Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veendam prijst zich gelukkig met komst aanvoerder Jong SC Heerenveen

Laatste update:

Wolven had nog een contract bij SC Heerenveen, maar na onderling overleg is besloten dat hij zijn loopbaan per 1 juli voortzet op De Langeleegte. "Hij is een vaste waarde in de beloften van SC Heerenveen, waarvan hij ook aanvoerder is. Het is een speler die het niveau van de beloften duidelijk is ontstegen, zit ook geregeld op de bank bij het eerste elftal, maar bij SC Heerenveen heeft hij erg veel concurrentie", merkt trainer Joop Gall op.

"Dit type spelers wordt op een gegeven moment ongeduldig. Ze willen spelen om zich te ontwikkelen", vervolgt de coach. Hij omschrijft Wolven als kopsterk, in het bezit van een goede pass en afstandsschot en in staat om als verdediger door te schuiven naar het middenveld. "En bovendien, het is een linkspoot. Spelers met een sterk linkerbeen en een goede opleiding zijn tegenwoordig amper te vinden. Gelukkig hebben wij er eentje gevonden."

Meer nieuws

Gernot Trauner opgenomen in voorlopige EK-selectie Oostenrijk
0
Twee FC Twente-spelers één dag voor cruciale wedstrijd gespot op festival
12
FC Twente ziet welgeteld drie versterkingen rondlopen in de Eredivisie
5
Gedwongen vertrek bij Vitesse slaat in als een bom: 'Woede en onbegrip'
23
Mauricio Pochettino vertrekt zeer verrassend per direct bij Chelsea
61
Twee grote afwezigen bij chique XXL-afscheidsdiner van Kylian Mbappé
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties