Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag krijgt uitstekend nieuws in aanloop naar FA Cup-finale tegen Man City

Laatste update:

Varane liep tijdens het duel met Chelsea op 4 april een spierblessure op en staat sindsdien aan de kant. Lindelöf liep in het duel vier dagen daarvoor, tegen Brentford, ook al een spierblessure op.

"Ik kan dat nog niet zeggen", regeerde Ten Hag donderdag op de vraag of Varane en Lindelöf zondag inzetbaar zijn. "Maar we werken eraan om deze spelers terug op het veld te krijgen."

"We hebben gisteren gezien Licha Martínez terug is, hij heeft net ook goed getraind. Er waren ook anderen aanwezig, zoals Rapha Varane en Victor Lindelöf. Zij zijn terug. We zullen zondag moeten zien hoe dicht zij bij hun rentree zijn."

Lisandro Martínez maakte woensdag na anderhalve maand blessureleed zijn rentree tegen Newcastle. De ex-Ajacied deed acht minuten mee en lijkt klaar voor meer minuten tegen Brighton.

Maguire en Shaw


Harry Maguire en Luke Shaw zijn er zondag zo goed als zeker nog niet bij. Maguire, die de laatste drie duels moest missen wegens een spierkwetsuur, wordt klaargestoomd voor de FA Cup-finale tegen Manchester City. "Er is een goede kans dat hij dat haalt", laat Ten Hag weten.

De kans dat Shaw de FA Cup-finale haalt, is zeer klein. De linksback, die sinds 18 februari niet meer in actie kwam wegens een beenblessure, heeft een terugslag in zijn herstel gekregen. "De situatie van Luke is gecompliceerd. De kans is kleiner dat hij het haalt", vergelijkt Ten Hag de situatie van Shaw met die van Maguire. "Maar er is nog een hele kleine kans."

Door de vele blessures dit seizoen heeft Ten Hag de afgelopen maanden veelvuldig moeten puzzelen in zijn defensie. Woensdag werd de oefenmeester uit Haaksbergen andermaal gedwongen om middenvelder Casemiro en Jonny Evans in het hart van de verdediging op te stellen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Wat als Vitesse omvalt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
42
Vermoedelijke XI Borussia Dortmund - Real Madrid: Emotioneel duel Reus en Kroos
5
Cristiano Ronaldo is emoties niet de baas en barst in tranen uit na bekerfinale
23
Gakpo heeft geen beeld van Slot: 'Dan ga ik toch niet zomaar iets roepen?'
5
Zien: Ronaldo (39) steelt met acrobatische omhaal bijna de show in bekerfinale
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties