Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Veer in de reet' van Van Gaal doet Marciano Vink denken aan Nico Tagliafico

Laatste update:

Na een discussie over Van Gaals breed uitgemeten opmerkingen over de faciliteiten in De Kuip, brengt Vink de kwestie-De Ligt bij Voetbalpraat ter sprake. "Wat ik wel heel interessant vond in die persconferentie is dat De Ligt op een gegeven moment aangaf dat hij heel tevreden was over de ontwikkelingen rondom het team en hoe fantastisch het er tegen België allemaal uitzag. Maar toen speelde hij helemaal niet. Zo sociaal ben je niet. Je bent verdediger van Juventus en wil spelen."

De Ligt verspreekt zich tijdens persconferentie: 'Dat moet je niet zeggen'

Louis van Gaal kreeg maandag wederom de lachers op zijn hand toen Matthijs de Ligt volgens hem íéts te veel prijsgaf over de opstelling tegen Wales dinsdag.Lees artikel

Tafelgenoot Sjoerd Mossou gelooft echter in de oprechtheid van De Ligt. "Ik denk eerlijk gezegd dat hij het meent", aldus de journalist van het Algemeen Dagblad. "Hij kan echt de ideale prof spelen. Ik sprak hem nog even in Cardiff (toen De Ligt met de B-keus van Oranje met 1-2 van Wales won, red.) en toen gaf hij ook de hele tijd dit soort antwoorden." "Ja", countert Vink, "maar op een gegeven moment ben je niet meer de ideale schoonzoon, maar de prof die op het WK wil spelen. Als Jurriën Timber zijn draai heeft gevonden en opties biedt voor de bondscoach, dan kun je toch niet heppie de peppie op een persconferentie zitten vertellen hoe fantastisch de ontwikkeling van het team is? Dan hou je je toch op de vlakte? Hij kan zelfs met een kwinkslag nog aangeven dat hij graag in de basis wil staan."

Presentator Milan van Dongen haakt in, die denkt te weten waarom De Ligt zich zo bescheiden opstelde. "Twee minuten daarvoor had Van Gaal gezegd dat De Ligt zijn aanvoerder was en heel belangrijk was." Vink heeft direct een antwoord klaar. "Tagliafico was ook heel erg belangrijk en ook de aanvoerder", verwijst de analist naar de plotselinge reserverol van de Argentijn bij Ajax afgelopen seizoen. Trainer Erik ten Hag bleef echter lyrisch over zijn pupil. "Trainers zijn er ook wel een klein beetje voor om een bepaalde speler die in een verdomhoekje zit even een veer in de reet te stoppen", vindt Vink. Mossou rondt het topic af met een duidelijke slotsom: "In de huidige situatie is er gewoon altijd iemand de lul. Ik denk dat De Ligt zich dat wel realiseert."

View this post on Instagram

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

UEFA Nations League A
Nederland
3 - 2
Wales

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
Live meepraten in de Bundesliga: RB Leipzig - Borussia Dortmund
2
Verweij en Driessen breken lans: 'Vreemd dat je zijn naam niet hoort bij Ajax'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties