Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veerkrachtig AC Milan bekert door dankzij heerlijke volley en treft Juventus

Laatste update:

Beide ploegen staan maandag opnieuw tegenover elkaar, dan in de Serie A, en vermoedelijk eist trainer Vincenzo Montella dan een andere aanpak van zijn team. Milan begon immers niet al te sterk en keek binnen 27 minuten tegen een achterstand aan. Kort nadat de thuisploeg het eerste schot op doel had afgevuurd, dat geen problemen opleverde voor Joe Hart, wist Andrea Belotti de Milanezen te verrassen. Na een strakke steekpass van Marco Benassi dook Belotti achter de verdediging op en rondde hij oog in oog met Gianluigi Donnarumma gedecideerd af.

Belotti kreeg vervolgens een goede mogelijkheid op zijn tweede, maar faalde. Milan haalde te weinig uit de aanvallen die het op touw zette en ook een geweldige volley van Juraj Kucka leverde niks op, waardoor de eerste helft doelpuntloos bleef. Diezelfde Kucka werd uiteindelijk toch de man van de gelijkmaker. De Slowaak stond vrij bij de tweede paal en werd gevonden door Bonaventura, waarna Kucka de bal in de hoek wist te plaatsen.

Het duurde slechts enkele minuten voordat i Rossoneri de wedstrijd volledig deden kantelen. Bonaventura volleerde fraai raak op aangeven van Suso. Een uitstekende redding van Donnarumma op Belotti voorkwam dat een verlenging uitkomst moest bieden. Drie minuten voor tijd kreeg Antonio Barreca van Torino zijn tweede gele kaart toebedeeld; Gianluca Lapadula miste in de zeven minuten blessuretijd een uitstekende kans om de wedstrijd helemaal in het slot te gooien.

-
Wie haalt de halve finale?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties