Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veerkrachtig Marokko voorkomt uitschakeling, titelhouder stelt weer teleur

Laatste update:

Marokko - Togo 3-1
Mathieu Dossevi liet de Togolese supporters al na vijf minuten opveren. De vleugelspeler van Standard Luik rondde een uitstekende aanval af met een inzet in de linkerhoek, waardoor Marokko ruw wakker werd geschud. De Noord-Afrikanen zouden bij een nederlaag immers uitgeschakeld worden. Zover kwam het niet, want het team van Renard toonde veerkracht. Aziz Bouhaddouz kopte de 1-1 tegen de touwen en halverwege de eerste helft greep Marokko de leiding. Na een indraaiende vrije trap van Fayçal Fajr stond Romain Saïss volledig vrij voor het doel en ook hij was trefzeker met het hoofd. Emmanuel Adebayor liet na de score in evenwicht te brengen en tiener Youssef En-Nesyri zorgde achttien minuten voor tijd voor de beslissing.

Ivoorkust - DR Congo 2-2
Titelhouder Ivoorkust begon met een teleurstellend gelijkspel tegen Togo en had vrijdagavond dus eigenlijk een overwinning nodig, maar de ploeg van Michel Dussuyer kwam tweemaal op achterstand. Een fraaie uithaal van Neeskens Kebano betekende na tien minuten de 0-1. Wilfried Bony zorgde voor de gelijkmaker, door na een hoekschop te ontkomen aan zijn bewaker en vervolgens binnen te knikken in de rechterhoek. De 1-2 viel even later: Junior Kabananga mocht volledig ongehinderd binnenkoppen na een voorzet van Ndombe Mubele. De eindstand werd bepaald door Serey Dié, die opstoomde en zijn afstandsschot van richting veranderd zag worden. Salomon Kalou leek in de blessuretijd de winnende te maken, maar zijn treffer werd geannuleerd wegens buitenspel.

-
Komt Marokko de groep door?

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
13
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
7
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
164

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties