Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veerman baalt na CL-exit PSV: 'Speelden Dortmund helemaal overhoop na rust'

Laatste update:

"Ik vind niet dat het aan de eerste helft lag. Het komt met name door de tweede helft", verzucht de teleurgestelde Veerman na afloop bij RTL7. De tweede helft hebben we ze helemaal overhoop gespeeld."

Meer: Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: ‘Heel gewaagd, maar...’ | Valentijn Driessen voorziet snelle exit: ‘Hij blokkeert de groei van PSV’

"Ik weet niet wat ik moet zeggen, maar dit is echt verschrikkelijk. Die tweede helft spelen we zó goed. Maar ik weet ook niet waar het aan lag in die eerste helft. Het was heel onrustig en we herpakken ons goed", aldus Veerman, die na 82 minuten werd gewisseld.

Veerman zag het strijdplan van PSV in de eerste helft faliekant mislukken. "In de eerste dertig minuten kwamen we een man te kort op het middenveld. Toen we achterin het een en ander omzetten, zag je dat Dortmund er niet meer aan te pas kwam. Het plan voerden we goed uit, maar dat werkte dus niet in het begin. Na de omzetting hadden we controle."

De weer fitte Veerman zag PSV vanuit de controle kansen afdwingen, maar de zo gewenste gelijkmaker bleef uit. Het is gewoon kwaliteit dat we die kansen missen. Allemaal leuk en aardig dat je er zeven maakt in de Eredivisie, maar nu kan je ook vier keer scoren", aldus de balende PSV'er

Veerman hield het dus ruim tachtig minuten vol, langer dan oorspronkelijk verwacht. "Het plan was eigenlijk om zestig minuten te spelen, maar dat heb ik de kop ingedrukt. Misschien is dat niet zo slim, maar ik kon gewoon doorspelen."

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
22
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
3
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
32
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
14
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties