Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veerman kijkt ogen uit bij terugkeer: 'VVV-Ajax 0-13, dat slaat toch alles?'

Laatste update:

"Het gat tussen de top en de onderkant is naar mijn idee groter geworden", concludeert Veerman in een uitgebreid interview met Voetbal International. "VVV-Ajax, 0-13. Dat slaat toch alles? En dan staat VVV niet eens laatste...Ajax is echt enorm gegroeid in de laatste paar jaar. Als zij gas willen geven, zijn ze niet te houden." De Heerenveen-spits ziet het gat tussen de top en het rechterrijtje steeds groter worden. "Tegelijkertijd zie je dat ploegen aan de onderkant veel minder brengen. Wij hadden op bezoek bij ADO Den Haag laatst een totale offday, niets lukte. En nóg konden zij het spel niet maken en waren ze blij met een punt. Vóór mijn vertrek was dat niet zo."

Veerman had in de meest recente transferperiode ook voor FC Groningen kunnen kiezen, al bleef een definitieve deal uit. Aan de flirt met de Trots van het Noorden houdt de 29-jarige aanvaller een apart gevoel over. "Over de persoonlijke voorwaarden konden we het wel eens worden, alleen hebben ze uiteindelijk besloten om een jongere spits te nemen", verwijst Veerman naar het binnenhalen van de pas twintigjarige Jörgen Strand Larsen. "Dat vind ik prima, maar dan is het raar dat er achteraf gezegd wordt dat ik te duur zou zijn geweest."

"Op de dag dat ik helemaal rondkwam met Heerenveen, hebben ze nota bene nog een laatste bod gedaan bij Sankt Pauli. Ook dat is de voetballerij blijkbaar, maar van zulke draaierij hou ik absoluut niet", voegt Veerman daar in duidelijke bewoordingen aan toe. Onder meer Voetbal International schreef destijds dat de salariseisen van de spits te gortig waren, wat volgens Veerman niet klopt. "Kijk nou om je heen. Ik zit hier in een hartstikke normaal huis, het gaat mij totaal niet om geld. Als dat zo belangrijk voor me geweest was, had ik nu wel ergens anders gespeeld."

Meer nieuws

VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Liveblog huldiging PSV: Platte kar staat al klaar bij het Philips Stadion
2
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
12
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties