Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Veertig miljoen euro is gewoon teveel geld voor Fàbregas'

Laatste update:

Arsenal wil naar verluidt veertig miljoen euro hebben voor Fàbregas en dat vindt Barcelona teveel: "Ik weet dat Cesc er alles aan doet om hierheen te komen", zei Rosell tegen TV3. "Maar Guardiola weet goed wat spelers waard zijn en veertig miljoen is gewoon teveel geld voor Cesc. Barcelona zal minder bieden en Arsenal dat niet accepteert, dan zal Cesc niet komen."

Rosell is ook bezig met de komst van Alexis Sánchez ('maar er is nog niets rond') en had tevens nieuws over Eric Abidal. Barcelona heeft de verdediger een nieuw contract aangeboden, maar Abidal heeft het voorstel afgewezen. "Na de zomer wil hij opnieuw met ons om tafel", zei Rosell over de 31-jarige verdediger, wiens contract in het Camp Nou tot de zomer van 2012 doorloopt.

Veertig miljoen euro is teveel voor Cesc Fàbregas

Meer nieuws

Feyenoord heeft lijstjes klaar en toont interesse in vier buitenlandse spelers
0
Hoofd jeugdopleiding Ernest Faber verruilt PSV voor buitenlands avontuur
1
Ajax ziet talent dat contractaanbod afwijst na 12 officiële duels vertrekken
32
AD noemt 4 Oranje-internationals die Koeman tijdens stage moeten overtuigen
15
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Drie clubs uit de Engelse top dingen om handtekening van Crysencio Summerville
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties