Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veertigvoudig Braziliaans international strijkt voor miljoenen neer in Turkije

Laatste update:

Voor de 32-jarige Luiz Gustavo is Fenerbahçe zijn vijfde werkgever in Europa. De defensieve middenvelder werd in augustus 2008 door TSG Hoffenheim naar Duitsland gehaald en verkaste tweeënhalf jaar later voor liefst zeventien miljoen euro naar Bayern München. Hij diende de Duitse recordkampioen tweeënhalf jaar, voordat hij voor zestien miljoen euro naar VfL Wolfsburg vertrok.

In de zomer van 2017 volgde een transfer naar Olympique Marseille, waar hij het afgelopen seizoen ploeggenoot én concurrent van Oranje-international Kevin Strootman was. Luiz Gustavo speelde de afgelopen twee seizoenen 64 competitiewedstrijden voor de Franse club en kon vrijwel altijd rekenen op een basisplaats, maar heeft nu dus toch gekozen voor een vertrek naar Fenerbahçe.

Luiz Gustavo is na onder anderen Garry Rodrigues, Emre Belözoglu, Max Kruse en Adil Rami de volgende grote naam die deze zomer zijn sportieve toekomst heeft verbonden aan Fenerbahçe. De grootmacht uit Istanbul is prima begonnen aan het nieuwe seizoen in de Süper Lig: in de eerste drie competitiewedstrijden werden zeven punten gepakt.

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag dromen van finale in eigen la
9
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
39
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties