Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen

Laatste update:

Het team van Palace komt ter sprake in de studio als er beelden worden getoond van het duel tussen the Eagles en Fulham zaterdag (1-1). Cziommer haakt in.

"Jammer dat Glasner nooit trainer is geworden van Ajax", zegt de Duitser. "Dat heb ik nog wel geprobeerd, om hem daar binnen te krijgen."

De eveneens in de studio aanwezige Cedric van der Gun, oud-speler van onder meer Ajax, ADO Den Haag en FC Utrecht, merkt op dat het voetbal dat Glasner zijn teams doorgaans laat spelen niet past bij de typische Ajax-speelstijl. De huidige Palace-trainer treedt bij voorkeur aan in een 3-4-2-1-formatie.

"Maar ze hebben uiteindelijk wel de spelers gehaald om dat systeem te kunnen spelen, met Sosa en Gaaei", reageert Cziommer. Daarmee lijkt duidelijk te worden dat de zaakwaarnemer afgelopen zomer poogde Glasner naar de Johan Cruijff ArenA te halen.

Presentator Koen Weijland vraagt Cziommer aan welke medewerker van Ajax hij de Oostenrijker tipte. "Dat is niet belangrijk, want hij zit er niet meer."

Uiteindelijk ging Glasner dus niet naar Ajax. Sinds februari staat hij bij Palace voor de groep, daarvoor was hij hoofdtrainer van Eintracht Frankfurt, VfL Wolfsburg, LASK Linz en SV Ried. Met Frankfurt won hij in het seizoen 2021/22 de Europa League.

Meer nieuws

Riazor wordt gek: Deportivo La Coruña promoveert na zege op Barcelona B
4
Volendam-aanvaller Bilal Ould-Chikh succesvol geopereerd na goedaardige tumor
1
Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney trouwen in het geheim en delen huwelijksfoto's
0
'Voormalig Feyenoorder stuurt tweelingbroer om te spelen bij Dinamo Bucharest'
8
'Ajax komt er niet uit met Chivu, maar komt dichter bij akkoord met Farioli'
35
Bayer Leverkusen maakt er vijf en breidt ongeslagen reeks uit naar vijftig (!)
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties