Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vejinovic geïrriteerd: 'Dan heb je mij nog nooit zonder shirt gezien'

Laatste update:

Het lijkt ook van doen te hebben met de eigenschap van Vejinovic om meteen het voortouw te nemen. In Metro wordt gesteld dat de nieuweling direct een 'grote mond' had. "Ik ben niet meer de jongste, dus ik moet de leidersrol op me nemen", reageert de speler. "Op mijn positie is dat zeer belangrijk." Die leidersrol houdt in dat Vejinovic voorop gaat in de strijd. De krant constateerde dan ook dat het verliezen van duels een zeldzaamheid is.

Het lijkt moeilijk te rijmen met zijn op het oog tengere postuur. "Dan heb je mij nog niet zonder shirt gezien, haha", grapt Vejinovic, die niet gediend lijkt van de gebruikte kwalificaties. "Je bent vandaag wel negatief over mij hè? Eerst over die grote mond en nu vind je mij de slapste van de selectie. Het gaat niet om hoe breed iemand is, maar wat je met je lichaam doet", slaat hij terug. "Slim zijn."

-
Marko Vejinovic is Feyenoords beste aankoop van de zomer

Meer nieuws

Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
3
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
27
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
8
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
21
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties