Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veldbestormer Dylano K. krijgt celstraf voor actie tijdens PSV - Sevilla

Laatste update:

De officier van justitie had dezelfde straf geëist. "U gaat met een dronken kop, fors onder invloed, het veld op", begon de politierechter tegen K. "Het is volstrekt respectloos tegenover de speler, de voetbalclub en de echte supporters van PSV. U noemt zich voetbalfan, maar dit heeft helemaal niets met voetbal te maken." De politierechter noemde het 'fors in het nadeel' dat K. eerder al is veroordeeld voor voetbalgerelateerd geweld.

In 2021 en 2022 kreeg K. al twee keer een taakstraf voor overtredingen rondom voetbalwedstrijden. K. wilde de rechter niet vertellen hoe hij het stadion van PSV wist te betreden tegen Sevilla. K. kan zich weinig herinneren van de desbetreffende avond. "Ik ben het veld opgegaan. Het is allemaal supersnel gegaan. Voordat ik het wist lag ik op de grond en werd ik meegenomen door de beveiligers." K. had bij zijn arrestatie een alcoholpromillage van ruim 1,6: bij een alcoholpromillage van meer dan 0,5 mag je niet meer autorijden. Voor beginnende bestuurders is dat 0,2.

"Ik denk dat ik het een beetje stoer vond. Wat het totaal niet is. Ik weet niet wat me bezielde. Ik heb superveel spijt." K. kan zich de vuistslag op Dmitrovic niet meer herinneren. K. is ontslagen op zijn werk en uit de supportersgroep van PSV gezet. Dmitrovic ontving na het duel in Eindhoven een pakket bloemen en een kaart van de Supportersvereniging PSV met daarbij excuses. De doelman van Sevilla aanvaarde die en bedankte de supporters van PSV met mooie woorden. "Eén persoon kan een club die zo belangrijk en gerespecteerd is als PSV en een stad (Eindhoven, red.) die voor altijd speciaal zal zijn voor Sevilla-supporters niet schaden." De goalie sloot af met een dankwoord in het Nederlands. "Ontzettend bedankt!"

Meer nieuws

Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
5
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
14
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
9
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties