Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veldbestormer met regenboogvlag verstoort volkslied van Hongarije

Laatste update:

Er was de laatste dagen veel te doen om de ontmoeting tussen Duitsland en Hongarije in München. Burgemeester Dieter Reiter had bij de UEFA het verzoek ingediend om het stadion van Bayern München de kleuren van de regenboog te laten aannemen, om zo duidelijk te laten zien dat de Duitse stad voor diversiteit en tolerantie staat. Het voorstel van Reiter kwam als reactie op de omstreden wet die vorige week werd goedgekeurd, een initiatief van de Fidesz-partij van de Hongaarse premier Viktor Orban. Met deze wet wordt de 'promotie' van homoseksualiteit in het land verboden. Dit houdt in dat er op plaatsen waar minderjarigen aanwezig zijn geen verwijzingen mogen zijn naar homoseksuele mensen en transgenders.

De UEFA weigerde het verzoek om de Allianz Arena in de regenboogkleuren te verlichten. De veldbestormer maakte op deze manier alsnog een statement tegen de omstreden Hongaarse wet. Op de tribune van de Allianz Arena zijn ook verschillende regenboogvlaggen te zien. Maar liefst 46 clubs, waaronder Eintracht Frankfurt en VfL Wolfsburg, kondigden al eerder aan om in hun stadion wél de regenboogkleuren te tonen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
40
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
43
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties