Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veldslag na aanslag op Mbappé: vier gele en één rode kaart in twee minuten

Laatste update:

Mbappé dreigde in de 28ste minuut gevaarlijk door te breken richting het doel van Saint-Étienne, totdat Loïc Perrin een grove tackle op de enkel van de 21-jarige Fransman inzette. De enkel van Mbappé klapte volledig dubbel, maar scheidsrechter Delerue gaf aanvankelijk slechts geel aan Perrin. Dat leverde woedende reacties op van bijna de volledige PSG-selectie, die massaal op de arbiter en dader Perrin afstormde. In het opstootje dat ontstond werden aan de zijde van PSG Mitchell Bakker, Leandro Paredes en wisselspeler Marco Verratti met geel bestraft, terwijl Romain Hamouma van Saint-Étienne geel ontving. Scheidsrechter Delerue werd door de VAR naar de kant geroepen en besloot vervolgens om Perrin alsnog met direct rood van het veld te sturen voor de charge op Mbappé.

Meer: Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
67
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties