Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veldwijk vertrekt voor maximaal 1,35 miljoen euro naar Engeland

Laatste update:

Veldwijk werd de afgelopen weken met onder meer FC Utrecht, sc Heerenveen en Go Ahead Eagles in verband gebracht, maar geen enkele Nederlandse club werd concreet. Een delegatie van Nottingham Forest kwam tot vijfmaal toe een kijkje nemen en besloot anderhalf maand geleden wel zijn interesse te concretiseren. "Dit is een goede stap voor zijn loopbaan", laat Serkan Kulüp van SK- Fortitude sportsmanagement donderdag aan Voetbalzone weten. Hij behartigt samen met Kevin Olivieira de belangen van Veldwijk, die 'puur vanwege zijn ontwikkeling' voor de roemruchte club uit Engeland koos. Onder meer Hans van Breukelen, Pierre van Hooijdonk, John Metgod, Frans Thijssen en Bryan Roy gingen de trefzekere aanvaller uit Uithoorn voor.

Veldwijk genoot de afgelopen maanden ook interesse uit Denemarken (Odense BK) en Noorwegen, maar de keuze is op de nummer elf van het voorbije seizoen in de Championship gevallen. Dat Stuart Pearce vanaf 1 juli voor de selectie staat, heeft ook een belangrijke rol gespeeld. "Een zeer ervaren trainer, ook op internationaal gebied", stelt Kulüp, die resoluut ontkent dat met de transfer een bedrag van 2,5 miljoen pond, zoals de tabloids enkele dagen geleden suggereerden, gemoeid is. "Wij zijn blij, Lars is blij en Excelsior is ook blij." Het grootste gedeelte van de transfersom gaat naar de forse schuld die Excelsior heeft, een klein gedeelte naar het spelersfonds en nog een deel naar Feyenoord.

Het management van Veldwijk rondde de transfer afgelopen weekeinde af. De aanvaller onderging maandag met succes een medische keuring en keerde terug naar Nederland, waar een advocaat de overeengekomen voorwaarden naliep. Vandaag werden de handtekeningen gezet. Veldwijk startte zijn loopbaan bij FC Volendam en maakte na een seizoen al de overstap naar FC Utrecht, waar hij niet doorbrak. In een uitleenperiode aan FC Dordrecht liet de aanvaller al zien over scorend vermogen te beschikken en dat kwam afgelopen seizoen in het tenue van Excelsior helemaal tot uiting. Als clubtopscorer had hij een belangrijk aandeel in de promotie van de Kralingers.

Een prachtige club voor Lars Veldwijk

Meer nieuws

Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
4
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
22
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
46
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties