Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Velthuizen wijt blunder aan rook, NEC vindt uitslag 'totaal niet kloppen'

Laatste update:

"Ik zag het niet", verklaarde Velthuizen tegenover Eredivisie Live. "Er was veel rook en ik zag hem niet aankomen. Dag mag mij niet gebeuren en ik baal er flink van. In de eerste helft redde ik mijn team gelukkig nog wel en de jongens hebben het zelf rechtgezet. Daar ben ik ze dankbaar voor." Opmerkelijk was dat NEC het duel eindigde met slechts acht spelers. Nadat in de eerste helft Victor Palsson met tweemaal geel van het veld was gestuurd, overkwam na de rust Rémy Amieux hetzelfde. Ruud Bossen stuurde ook Ryan Koolwijk met direct rood nog het veld af.

Rens van Eijden vond dat de nederlaag van NEC te hoog uitviel. "Die score klopt totaal niet als je kijkt naar het kwaliteitsverschil vandaag", vertelde de verdediger aan Omroep Gelderland. "Tot de eerste rode kaart zaten wij goed in de wedstrijd. Of de kaarten terecht waren, dat beslist de scheidsrechter. Met tien man was het al lastig, al hebben we alles gegeven. Met acht man was het helemaal moeilijk, maar we bleven knokken. Heel pijnlijk om na zo'n klap dan voor de supporters te staan. Maar ze konden wel waarderen hoe wij ervoor hebben gestreden. Het is een bittere pil."

Fred Rutten was ondanks de eclatante zege ontevreden over het veldspel van Vitesse na rust. "Ik zag veel verkeerde keuze's. Ballen achter de man, slordigheden. Er sloop gemakzucht in. Je moet wel realistisch zijn en het was in de tweede helft onder de maat", oordeelde de coach van Vitesse, die had genoten van de sfeer. "Het was wel een echte derby, inderdaaad. Er zaten veel elementen in. Dingen die je associeert met deze wedstrijden. Dit zijn mooie wedstrijden, waar je ook van moet genieten."

Bossen viel op als scheidsrechter door drie maal rood te trekken voor een speler van NEC. De meeste situaties had Bossen goed gezien. "Ik geef hier geen commentaar op. Maar soms moet je als speler wel aanvoelen dat je uit sommige situaties vandaan moet blijven", liet NEC-coach Alex Pastoor nog wel optekenen

-

Meer nieuws

VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
19
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
8
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
6
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
7
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
52

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties