Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veltman: 'Alleen met drie punten tegen PSG zijn we tevreden'

Laatste update:

De Amsterdammers wonnen vorig seizoen in de Champions League van Barcelona en willen nu PSG verrassen. "Ook Europees zijn we voor niemand bang", bluft Veltman in De Telegraaf. "We kunnen vrijuit voetballen, omdat PSG en Barcelona van ons moéten winnen. Dat neemt de druk weg. En vorig jaar tegen Barça hebben we laten zien dat er dan mooie dingen kunnen gebeuren."

Veltman kreeg in de thuiswedstrijd tegen Barcelona een rode kaart, maar toch heeft dit duel hem veel vertrouwen gegeven. "We willen nu de stap naar de tweede plaats in de groep maken. Alleen met drie punten tegen PSG zijn we tevreden", benadrukt Veltman. Ajax zit verder nog in de groep met Barcelona en APOEL Nicosia.

-
Denk je dat Ajax als tweede kan eindigen in de poule?

Meer nieuws

Arne Slot over stap naar Liverpool: 'Alle vertrouwen in dat het rond gaat komen'
0
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
69
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
20
Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord wegens blessure
28
Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
32
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties