Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veltman: 'Als ik eerlijk ben, twijfelde ik destijds of hij het wel ging halen'

Laatste update:

"Als ik eerlijk ben, dan twijfelde ik destijds bij Donny of hij het wel ging halen. Ik was niet overtuigd. Ik zag bij hem niet de exceptionele kwaliteiten die bijvoorbeeld een Naci Ünüvar of toentertijd Appie (Abdelhak Nouri, red.) hadden. Des te knapper is het dat Donny nu zoveel kwaliteiten heeft en een man van zoveel miljoen euro is geworden. Daar heb ik heel erg veel respect voor", laat hij donderdag weten via de officiële kanalen van zijn club.

Onmogelijke goal van Razvan Marin op training Ajax

Veltman geeft toe verrast te zijn door de ontwikkeling die de Oranje-international heeft doorgemaakt. De verdediger merkt wel dat Van de Beek steeds serieuzer bezig is met zijn vak en wijt deze ontwikkeling onder meer aan de komst van Dusan Tadic, die zich vaak in de gym laat zien: "Daardoor is Donny er ook steeds vaker te vinden. Dan doet hij buikspieren en dan staat hij met zijn shirt omhoog: 'Sixpackie hè!' Dan zeg ik: 'Wat moet ik nu zien dan?", glimlacht hij.

Naast zijn kwaliteit om tussen de linies vrij te lopen, roemt Veltman Van de Beek ook om zijn functionele techniek: "Donny zou nooit vier man uitspelen of een 'akka' eruit gooien. Zijn aanname is om geil van te worden. Een goed voorbeeld was de goal bij Chelsea-uit. Een heel strakke bal van Hakim Ziyech, aannemen en gelijk stil, kort op de voet, om vervolgens raak te schieten. Dat is prachtig om te zien."

Denk jij dat Donny van de Beek volgend seizoen nog voor Ajax speelt?

Meer nieuws

Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
8
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
16
VZ Kort: FC Utrecht legt na Toornstra ook andere sterkhouder langer vast
77
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
16
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
3
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties