Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veltman: 'Als ik goed speel heb ik een goede kans om erbij te zitten'

Laatste update:

door THIJS POST

Dinsdagavond werd in Amsterdam het nieuwe uittenue van het Nederlands elftal gepresenteerd en shirtsponsor Nike besloot in te zetten op de young guns. Veltman en Klaassen werden, samen met Feyenoorder Jean-Paul Boëtius, uitgenodigd om het shirt aan het publiek te tonen. Dat gebeurde tijdens een straatvoetbaltoernooi waar de Amsterdamse straatvoetbalelite streed om de prijzen. Veltman weet dat de komende periode belangrijk is. "Ik heb wel gesprekken gevoerd met de bondscoach over mijn verbeterpunten", geeft de mandekker toe in gesprek met Voetbalzone.

"Het is zaak om constanter te worden. Het risico moet ook niet helemaal verdwijnen uit het spel, maar een balletje onder de voet door achterin is ook weer niet de bedoeling. Het is zaak om goed te spelen de komende periode en dan denk ik dat ik een goede kans maak om erbij te zitten", klinkt het. Met Ajax gaat Veltman op jacht naar de landstitel en dat lijkt, met een voorsprong van zes punten op PSV (Ajax heeft ook nog eens een wedstrijd minder gespeeld), een kwestie van tijd.

Zondag kan Ajax al goede zaken doen door FC Twente te verslaan. "Er komen belangrijke wedstrijden aan", erkent Veltman. "Als we zondag van FC Twente winnen zetten we een hele grote stap. Als we het dan nog weggeven…"

Joël Veltman moet een basisplaats krijgen op het WK

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
2
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
2
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
29
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
17
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties