Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veltman: 'Als je kampioen bent, ben je de beste ploeg van het seizoen'

Laatste update:

"Voor mij is dat een weet, maar dat gaan jullie zondag zien", was het enige wat Ten Hag erover kwijtwilde. "Dit zijn de wedstrijden die je wil spelen (…) Dit is normaal een wedstrijd op zich, alleen met de huidige stand is dat nu wel anders", reageert Veltman tegenover Voetbal International. Hij kwam dit seizoen 28 competitiewedstrijden in actie voor de runner-up van de Eredivisie.

Veltman beseft dat de wedstrijd tegen PSV 'extra lading' heeft omdat de Eindhovenaren kampioen kunnen worden: "Dat willen we never nooit laten gebeuren. Je wil niet meemaken dat wij het veld aflopen en zij aan het springen en feesten zijn omdat ze kampioen zijn. Dat gevoel heeft volgens mij wel iedereen bij ons."

Ajax heeft zeven punten minder dan PSV, maar menigeen vindt dat de nummer twee beter voetbal speelt dan de lijstaanvoerder. Daar kan Veltman niet zoveel mee: "Ik kan wel roepen dat wij de beste selectie hebben, maar dan word je met de neus op de feiten gedrukt. Uiteindelijk heeft PSV er meer gestaan op de momenten dat het moest dan wij (…) Als je kampioen bent, ben je toch echt de beste ploeg van dat seizoen."

-
Wie zou jij eerder in de basis zetten?

Meer nieuws

Vitesse dieper in de put: club werd grotendeels gefinancierd door Abramovich
16
Malik Tillman blijft: PSV neemt Amerikaan definitief over van Bayern München
57
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
5
'PSG identificeert opvolger van Mbappé en hoort vraagprijs van 120 miljoen euro'
5
'Jordan Henderson is mogelijk bezig aan zijn laatste weken bij Ajax'
51

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties