Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veltman: 'Als je me nu vraagt of we kampioen worden, dan zeg ik ja'

Laatste update:

Niet alleen Veltman, maar ook voor de andere spelers van Ajax is de concurrentie toegenomen. De groep van de Amsterdammers is breder geworden. "Vorig jaar kon je nog weleens denken: ik speel volgende week gewoon. Maar dat is nu voorbij", zegt Veltman in gesprek met NU. "Het is echt vechten voor je plekkie in deze voorbereiding."

Volgens Veltman is de selectie meer verschillend dan vorig seizoen: "Toen hadden we allemaal jonge spelers die uitstekend konden voetballen, maar soms heb je wat meer power nodig. En dat hebben we nu", stelt de mandekker. Hij denkt daarom ook dat Ajax een mooi seizoen tegemoet gaat: "Als je me nu vraagt of we kampioen worden, dan zeg ik ja. Dat gevoel heb ik echt."

Vind je de selectie van Ajax sterker dan vorig seizoen?

Meer nieuws

Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
0
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
7
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
8
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties