Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veltman baalt: 'Wat Michiel Kramer bij mij doet, dat kan niet'

Laatste update:

Volgens Veltman moet het op zo'n moment wel 'vrouwen en kinderen eerst zijn'. "Wellicht had ik slimmer moeten zijn. Je zal mij sowieso niet horen zeggen dat we door de scheidsrechter hebben verloren. Maar Feyenoord wilde na rust de strijd aangaan", zo stelde de verdediger, die vond dat Feyenoord in de eerste helft in voetballend opzicht niets te vertellen had.

"De scheidsrechter bepaalt dan hoe ver dat mag'', doelde Veltman op Pol van Boekel, de dienstdoende arbiter in De Kuip. "Ik denk dat Lasse Schöne nog blij is dat hij op twee benen kan staan. En wat Michiel Kramer bij mij doet, dat kan niet. Dat is er één hoor. Dat zijn cruciale momenten. Ik hoop dat ze in Zeist de beelden nog eens gaan bekijken", verwijzend naar een hand van de aanvaller in zijn gezicht.

"Ik denk dat we de baas waren in De Kuip. Zij waren meer bang van hun supporters dan wij", zo besloot Veltman in gesprek met de NOS. "Ik had het idee dat zij al snel een beetje vermoeid waren. Een verlenging had in ons voordeel geweest."

-
Feyenoord had het duel met tien man moeten eindigen

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
2
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties