Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veltman blikt vooruit: 'Het is er eentje die op de brommer komt'

Laatste update:

"Woensdag speelden we nog tegen AZ. Deze week kennen we vier rustdagen", legde Veltman uit in gesprek met ELF Voetbal. Ajax hoopt dat Feyenoord zondag bij PEC Zwolle punten laat liggen. De titelconcurrenten hebben nu evenveel punten. "Ik ga de wedstrijd via livescores volgen. Feyenoord krijgt het best lastig, zegt mijn gevoel. Ze verloren daar de laatste keren."

Schalke 04 won zaterdag zelf met 4-1 van VfL Wolfsburg en is op een tiende plaats in de Bundesliga terug te vinden. "Ik begreep dat ze een snelle vleugelspits hebben (Eric Maxim Choupo-Moting, red.). Eentje die op de brommer komt. Achterin staan er enkele fysiek sterke spelers. Het is alleen jammer dat Klaas-Jan Huntelaar waarschijnlijk niet speelt. Of ik hem al een berichtje heb gestuurd? Nee."

-
Wie komt een ronde verder?

Meer nieuws

Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
1
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
7
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
0
Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
5
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - PEC Zwolle
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties