Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veltman: 'Dat is het leuke van mijn leven bij Ajax'

Laatste update:

Allereerst dus de wedstrijd tegen Molde: voor Veltman is het de eerste keer dat hij in Noorwegen komt. "Dat is het leuke van mijn leven bij Ajax; je ziet zoveel plekken waar je uit jezelf nooit naartoe zou gaan. Wat in het geval van onze reis naar Molde mooi meegenomen is, is dat het hele team wel goed in z'n vel zit", schrijft hij in een blog.

Veltman schrijft dat hij door zijn leven als voetballer ook op bijzondere plekken komt. "Novosibirsk bijvoorbeeld, ergens diep in Rusland. Dat soort reizen blijven je wel echt bij. Europese steden zijn bij mij favoriet. Málaga, Barcelona; daar kom ik graag ook zonder team, maar met mijn verloofde naast me."

-

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
7
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties