Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Promes heeft het 'loodzwaar' in gevangenis: kaalgeschoren en in cel met 20 man

Laatste update:

De regels van de gevangenis waarin Promes zit zijn zeer streng. De speler van Spartak Moskou mag overdag de cel verlaten om met andere gevangen televisie te kijken, maar daar houdt de mogelijkheid tot recreatie of ontspanning ook direct op. "Hij mag drie keer per week luchten, maar sporten is er voor de profvoetballer niet bij. Daar zijn geen faciliteiten voor."

Het eten, zonder groenten en fruit, is 'eentonig'. "Het complex is steenkoud en lawaaiig vanwege voortdurend loeiende airco's. Verkrachtingen van jonge jongens zijn aan de orde van de dag en op de afdeling waar Promes zit zijn nauwelijks bewaarders te zien", schrijft Van den Heuvel.

"Het overgrote deel van de gedetineerden is van Pakistaanse, Egyptische of Indische komaf en bovendien verslaafd. Ze hebben geen idee dat ze met een beroemde westerse voetballer in de cel zitten."

Promes is bij binnenkomst ook kaalgeschoren. Dat is verplicht. De gedragsregels zijn streng. "Gevangenen die hun haar vervolgens weer laten groeien krijgen een straf die tegelijkertijd ook geldt voor de hele afdeling. Er mag dan een tijd niet meer worden gebeld of tv worden gekeken", vervolgt de misdaadverslaggever. Promes mag bovendien ook geen bezoek ontvangen. Dat mogen alleen veroordeelden; de Nederlander zit in Dubai in voorarrest.

Promes hoopt op uitlevering aan Rusland


Promes zou in de gevangenis hebben verteld dat hij hoopt dat hij wordt uitgeleverd aan Rusland. Daardoor kan hij zijn straffen in Nederland voorlopig ontlopen. Rusland heeft net als Nederland om zijn uitlevering gevraagd. Rusland heeft dat verzoek gedaan vanwege 'een belastingfraude'.

Promes is in Nederland veroordeeld voor cocaïnehandel en het neersteken van zijn neef. Daarvoor moet hij in totaal een gevangenisstraf van zevenenhalf jaar uitzitten in zijn geboorteland.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
6
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties