Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Incident met doelman Günok meest opvallende moment in bekerclash Besiktas

Laatste update:

Bijzonderheden:


Besiktas leek na een kwartier spelen in het Eryamanstadion op achterstand te komen. Na een check bij de VAR werd de goal van Christian Bassogog geannuleerd wegens buitenspel. Bassogog faalde in de eerste helft nog een keer in kansrijke positie en Tolga Cigerci teisterde de lat. Besiktas kwam dus goed weg in de eerste 45 minuten van het bekerduel.

De bezoekers kwamen sterk uit de kleedkamer en het was Jackson Muleka die een kopbal maar net langs de paal zag vliegen. Besiktas kwam beter in de wedstrijd, maar grote kansen leverde dat niet op. Ook het inbrengen van Cenk Tosun en Alex Oxlade-Chamberlain bood geen soelaas. Het meest opvallende moment kwam toen Besiktas-doelman Mert Günok vanuit het publiek iets tegen zijn achterhoofd kreeg aangegooid. Hij schrok ervan, maar kon wel gewoon doorspelen.

De ploeg van trainer Serdar Topraktepe krijgt over twee weken de kans om in eigen stadion het karwei af te maken en de finale te bereiken. In de Turkse competitie staat Besiktas momenteel vierde, waarmee aan het einde van het seizoen een ticket voor de Conference League in de wacht gesleept wordt.

Ankaragücü - Besiktas 0-0

Meer nieuws

Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
3
Prachtig gebaar van spelersgroep Vitesse: 'Op naar de twee miljoen!'
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
2
Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
11
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties