Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veltman gekraakt als aanvoerder: 'Hij maakt fouten en is een onzekere factor'

Laatste update:

Bruggink spreekt bij FOX Sports van 'een rare keuze'. "Als je Lasse Schöne opstelt als nummer zes, dan moet dat je aanvoerder zijn", zo vindt de analist. Bruggink betwijfelt of de rol die Veltman toegewezen heeft gekregen van Keizer wordt geaccepteerd door zijn teamgenoten. "Veltman maakt fouten en is een onzekere factor. Bovendien weet ik niet altijd wat ik moet denken van zijn verhaal na een wedstrijd."

Ronald de Boer sluit zich aan bij de woorden van Bruggink. "Veltman is geen rechtsback. Hij heeft al genoeg fouten gemaakt. Hij speelt op een positie waar hij niet uitblinkt en vervolgens maak je hem aanvoerder", zegt de oud-international verwonderd. De Boer is van mening dat een leidersfiguur überhaupt ontbreekt in het elftal van Keizer. "Je zou de band bijna aan Matthijs de Ligt geven."

Is Joël Veltman in jouw ogen geschikt als aanvoerder van Ajax?

Meer nieuws

Kick-off noemt trainer die wel een optie is voor Feyenoord, maar niet voor Ajax
0
Vitesse dieper in de put: club werd grotendeels gefinancierd door Abramovich
25
Malik Tillman blijft: PSV neemt Amerikaan definitief over van Bayern München
60
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
5
'PSG identificeert opvolger van Mbappé en hoort vraagprijs van 120 miljoen euro'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties