Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veltman: 'Ik ben nog helemaal niet toe aan die stap hogerop'

Laatste update:

De zevenvoudig Oranje-international speelde prima tijdens de overwinningen op Legia Warschau (in de Europa League) en PSV, maar wil zeker niet alle 'credits' voor zich opeisen. "Na twee wedstrijden kan je niet direct zeggen dat het door mij komt. Ik denk dat er simpelweg meer vertrouwen is na de goede resultaten", laat Veltman weten op de officiële website van de Amsterdamse club.

Hoewel hij snel na zijn terugkeer weer zijn oude niveau haalt, maakt de 23-jarige verdediger duidelijk dat er in zijn spel nog genoeg te verbeteren is. Een transfer zoals voorgangers als Jan Vertonghen en Toby Alderweireld maakten, is voor Veltman voorlopig dan ook geen optie. "Ik ben nog helemaal niet toe aan die stap hogerop. Ik wil dit niveau volgend seizoen zien vast te houden", kijkt de stopper vooruit.

-
Denk je dat Joël Veltman nog lang bij Ajax blijft?

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
22
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
34
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties