Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Veltman liet Champions League-deelnemers schieten voor Premier League'

Laatste update:

"Brighton volgde Veltman al drie jaar. Hij is toch wel populair geweest, hij was het doelwit in de afgelopen weken", geeft Jansen te kennen. Veltman zag een jaar geleden een overstap naar West Ham United afketsen en had zijn zinnen gezet op een avontuur in de Premier League. Daar liet de verdediger volgens Jansen zelfs twee clubs die nu nog actief zijn in de Champions League voor schieten. "Atalanta was heel concreet, Olympique Lyon was heel concreet. Maar Veltman heeft die Premier League in zijn hoofd gehad. Daar wilde hij naartoe."

"Hij wordt echt als rechtsback gehaald, maar ze spelen ook vaak met drie verdedigers", zo luidt de conclusie over het perspectief van Veltman bij Brighton, dat afgelopen seizoen als vijftiende eindigde in de Premier League. Veltman wordt in Engeland ploeggenoot van Davy Pröpper en gaat spelen met rugnummer 34, een eerbetoon aan Abdelhak Nouri. "Ik denk dat iedereen het hem gunt, hij had nog een eenjarig contract en Ajax heeft ook niet echt tegengesputterd. Die afspraken lagen er."

Volgens the Argus tellen the Seagulls slechts een miljoen euro neer voor Veltman, een bedrag dat was opgenomen in zijn tot medio 2021 lopende contract bij Ajax. De verdediger, die in Brighton zijn handtekening heeft gezet onder een driejarig contract, laat de Amsterdammers na maar liefst negentien jaar en 246 optredens in de hoofdmacht achter zich.

Snap jij de keuze van Joël Veltman?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties