Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veltman: 'Mensen dachten dat we hen zouden pakken, maar het was kansloos'

Laatste update:

De rechtsbenige verdediger waakt voor onderschatting van Tottenham Hotspur, de tegenstander van Ajax in de halve finale van de Champions League. "Dat speelde ook in 2017", verklapt Veltman in gesprek met Ajax Life. "Mourinho had het niet op de rails en in de halve finale tegen Celta de Vigo mazzelden ze toen John Guidetti in blessuretijd een grote kans miste. Veel mensen dachten dat we Manchester United zouden pakken, maar in de finale gingen we er kansloos vanaf. Dat was ook een belangrijke les uit dat seizoen."

De Noord-Hollander waagt zich dan ook niet aan uitspraken over een nieuwe finaleplaats voor Ajax. "Laten we eerst maar eens proberen om die finale ten koste van Tottenham te bereiken. Stel dat dit lukt, dan tref je Liverpool of Barcelona. Dan zijn we honderd procent zeker de underdog. Maar dat is nu allemaal nog niet aan de orde. Wij moeten ons volledig op Tottenham richten. Verder vooruitkijken heeft geen zin", geeft de multifunctionele verdediger als advies mee aan zijn ploeggenoten.

Veltman mag door de blessure van Noussair Mazraoui waarschijnlijk rekenen op een basisplaats in Londen. Hij is na een lange absentie terug op het gewenste niveau, al had de buitenwacht de nodige twijfels. "Ik wist dat ik het conditioneel kon volhouden. Ik ben fit en kan alles doen. Waarom zou mijn niveau dan lager zijn? Een van de fysio's vertelde me dat ik hiervoor jarenlang veel wedstrijden speelde. Dat gaat niet zomaar uit je systeem", aldus de Ajacied.

Vind jij dat Joël Veltman tegen Tottenham Hotspur de voorkeur moet krijgen boven Noussair Mazraoui?

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
61
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
18
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
16
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties