Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veltman vergist zich al en Blind grapt over 'gevaar': 'Ik voel het meteen'

Laatste update:

"Het is lekker om zes punten achter te staan... Euhm, voor! Ik ben zo gewend aan een achterstand dat ik er nog steeds over praat", grapt Veltman in gesprek met Ajax Life. "Je krijgt nu al verhalen dat Ajax herfstkampioen is of erger, maar daar moet je niet naar luisteren. Iedereen weet hoe snel een situatie kan omdraaien. Wij ook."

In the Zone | Promes: 'Ik ben blij dat ik een zeer goede bijdrage kan leveren'

Blind kan zich niet zo snel voor de geest halen wanneer hij zo riant aan kop ging. "Ik had het er net met Siem (de Jong, red.) ook al even over", zegt de routinier in gesprek met NuSport. "Dit is de eerste keer dat wij met Ajax voor de winterstop bovenaan staan met een voorsprong. Ja, dat is gevaarlijk, ik voel meteen de druk", lacht Blind.

De Oranje-international is het doorgaans gewend om tijdens het seizoen de achtervolging in te zetten. "Daarom ben ik de eerste die roept dat we er zeker nog niet zijn. Ik heb al een keer dertien punten achtergestaan en ben nog kampioen geworden. Dat zou ook een keer andersom kunnen gebeuren. Ik juich niet te vroeg", besluit Blind.

Verwacht jij dat Ajax wederom kampioen wordt?

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
10
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
66
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties