Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veltman waarschuwt Ten Hag en Ajax alvast voor 'hele speciale jongen'

Laatste update:

Fati maakt het seizoen op huurbasis af bij Brighton, waarna hij in principe terugkeert naar Barcelona. Veltman denkt dat het goed is voor de twintigjarige aanvaller om een seizoen te rijpen in de Premier League. "Hij is nog zo jong en ook al zo ervaren, ondanks dat hij wat blessures had", aldus de Velsenaar, die ook met De Jong sprak over Fati's kwaliteiten. "Ik heb ook met Frenkie de Jong een aantal keer gesproken over Fati. Hij vertelde alleen maar positieve dingen over hem en dat hij ons veel mogelijkheden kan geven op het veld. Een hele speciale jongen."

Veltman is er blij mee dat Brighton in staat is om spelers als Fati, al dan niet tijdelijk, vast te leggen. "We zitten nu op een hele goede weg, want we kunnen jongens als Ansu Fati binnenhalen. Hij had bij Barcelona minder kans op minuten dan dat hij hoopte en dat hij dan naar ons toekomt is natuurlijk heel erg mooi. We hebben natuurlijk al beelden van hem gezien en als je dat soort spelers aan je selectie kunt toevoegen, dan zijn we erg goed bezig lijkt me." Brighton, dat in de Europa League tegen Ajax gaat spelen, staat momenteel op de zesde plek in de Premier League.

Fati wacht nog op zijn debuut voor Brighton, daar hij vanwege zijn last-minute transfer en de interlandperiode nog niet in actie kwam voor de Engelse club. Aanstaande zaterdag kan hij op Old Trafford voor het eerst in actie komen onder manager Roberto De Zerbi, wanneer Brighton het opneemt tegen het Manchester United van Erik ten Hag. Namens Barcelona kwam Fati dit seizoen wel al drie keer in actie in LaLiga, al moest hij het telkens doen met korte invalbeurten. De totale teller voor Barça staat tot dusver op 112 officiële wedstrijden, waarin de vleugelspits goed was voor 29 doelpunten en 10 assists. In het Spotify Camp Nou ligt Fati nog tot medio 2027 vast.

Verwacht jij dat Ansu Fati gaat slagen in de Premier League?

Meer nieuws

Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
30
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
9
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
26
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
129

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties