Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Venezuela roept 15 nieuwe spelers op voor Copa América na corona-uitbraak

Laatste update:

Bondscoach José Peseiro staat mogelijk voor de grootste uitdaging in zijn trainersloopbaan. "We spelen tegen Brazilië met elf spelers die nog nooit eerder samen hebben getraind of gespeeld.'' Venezuela reisde afgelopen vrijdag af naar Brazilie en deed dat al zonder Wilker Ángel and Rolf Feltscher, die een dag eerder positief hadden getest. Alle twaalf besmette personen in Brazilië zijn direct in zelfisolatie gegaan.

Ook vier personen van de Boliviaanse delegatie testten positief. Volgens een verklaring van de Boliviaanse voetbalbond gaat het om drie spelers en één lid van de technische staf. Bolivia speelt maandagavond lokale tijd zijn eerste wedstrijd tegen Paraguay.

Het Zuid-Amerikaanse landentoernooi zou aanvankelijk in Argentinië en Colombia worden gehouden, maar de corona-situatie in beide landen leidde ertoe dat de organisatie werd afgenomen en de keuze uiteindelijk voor Brazilië viel. De situatie in Brazilië qua corona-gevallen is echter desastreus met liefst 480.000 doden. Alleen de Verenigde Staten werden nog zwaarder door de pandemie getroffen.

Volgens de Braziliaanse minister van Volksgezondheid zullen geïnfecteerde spelers het land pas mogen verlaten na een negatieve coronatest. "Er zal geen komen en gaan van spelers zijn. Spelers die positief testen, blijven in quarantaine", benadrukte Marcelo Queiroga.

-

Meer nieuws

'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
4
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
0
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
15
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
3
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
47

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties