Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Venomenema' is opnieuw goud waard: 'Ik vond het nog lang duren'

Laatste update:

"Ik vond het nog erg lang duren voordat hij scoorde, veertien minuten", grapte Advocaat. "Maar je weet wat hij kan brengen. Dat deed hij vanavond en daarom staat hij daar ook. Of hij volgende week in de basis staat? Hoe vaker jullie het zeggen, hoe eerder ik dat doe."

Advocaat is niet tevreden over hoe makkelijk FC Utrecht de treffers weggaf en wil daar zaterdag met de groep over gaan praten. In de rust wijzigde hij de tactiek: "Pas toen we gewoon 4-3-3 gingen spelen, kregen we veel minder problemen", aldus de voormalig bondscoach van onder meer Oranje.

"Het was voor rust eigenlijk heel simpel: zij maakten iedere keer heel goed gebruik van de ruimte tussen ons centrum en de twee backs", aldus aanvoerder Willem Janssen. "Ze pielen en spelen heel makkelijk tussen de linies. Maar als je zo open staat zoals wij, dan vraag je erom. Het ging in ieder geval alle kanten op vanavond."

-
Denk jij dat Nick Venema de volgende keer in de basis staat?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties