Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verbaal bod op Geertruida komt binnen: circa 25 miljoen euro plus bonussen

Laatste update:

RB Leipzig gaat zich dus spoedig opnieuw melden bij Feyenoord. Begin juli werd al bekend dat er minimaal twee keer was geboden, maar het laatste bod van circa twintig miljoen euro kwam niet in de buurt van wat Feyenoord wenst te ontvangen. Algemeen directeur Dennis te Kloese wil naar verluidt alleen meewerken aan een transfer indien Geertruida de duurste Feyenoorder aller tijden wordt, want volgens de directie is de verdediger 'niet minder waard dan Jurriën Timber', die voor circa veertig miljoen euro plus bonussen van Ajax naar Arsenal vertrok.

Die Roten Bullen hebben, ten opzichte van een maand eerder, meer onderhandelingsruimte door het naderende akkoord met Manchester City over Josko Gvardiol, die minimaal negentig miljoen euro zou moeten opleveren. Of het aanstaande bod van RB Leipzig in de buurt zal komen van de wensen van Feyenoord, moet nog blijken. Afgaand op de woorden van Te Kloese lijkt een bod van 25 miljoen euro plus bonussen en een doorverkooppercentage niet voldoende te zijn.

Eerder werd al bekend dat de multifunctionele verdediger in een gesprek met trainer Arne Slot kenbaar heeft gemaakt dat hij graag de overstap wil maken naar RB Leipzig. Naar verluidt heeft Geertruida reeds een persoonlijk akkoord bereikt met de Bundesliga-club, maar een akkoord tussen de clubs is voorlopig nog ver weg. Feyenoord stelt zich tenslotte keihard op in de onderhandelingen.

Meer nieuws

Verweij weet hoe de selectie van het Nederlands elftal over Wout Weghorst denkt
0
De Gelderlander: 'Vitesse krijgt eigenaren uit twee verschillende landen'
3
VZ Kort: Porteous hoort schorsing na rode kaart in openingsduel met Duitsland
77
Süleyman Öztürk: 'Het is de meest onderschatte speler van Nederlands elftal'
23
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: België trapt maandag af
0
Live meepraten op het EK: België - Slowakije
121

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties