Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verbaasde Hartman onthult FIFA-rating en wijst naar twee vrienden die hoger zijn

Laatste update:

Hartman is goed op de hoogte van de ratings van de Feyenoorders. "Ik ben niet helemaal tevreden moet ik zeggen. Ik ben 72. Hancko is 80, Wieffer is 76, dus dat is niet helemaal goed gegaan. Ach ja, vorig jaar was ik 60 en nu 72. Hopelijk krijg ik een winterupgrade en kan ik volgend jaar naar de 80." De spraakmakende vleugelverdediger heeft geen idee wie de ratings heeft bepaald. "Volgens mij letten ze niet op", zegt hij met een lach. "Het Nederlands elftal, Champions League, kampioen met Feyenoord en dan ben je maar 72. Dat is natuurlijk niet best."

Meer: Feyenoord legt mogelijke concurrent voor Hartman en Smal tot medio 2026 vast

Wieffer, die voor het eerst een gouden kaart heeft in Ultimate Team, is wel tevreden. "Vorig jaar had ik 64 zag ik net, dus twaalf omhoog vind ik wel een vrij goede verbetering. Dus dat is top, ja. Als ik er volgend jaar weer twaalf bij krijg gaat het hard haha! Maar daar ga ik niet vanuit." De nuchtere Tukker is in tegenstelling tot Hartman niet echt een gamer. Laatstgenoemde geeft aan vrij fanatiek te zijn. "Hoeveel uur ik game? Ik ben veel thuis dus ik denk wel anderhalf uur per dag."

Woensdag werd bekend dat Stadion Feijenoord, in de volksmond De Kuip, toch niet in EA Sports FC 24 zit. Eerder dit jaar ontstond het gerucht dat De Kuip dit jaar voor het eerst digitaal te zien zou zijn in een spel van EA Sports. @FUTZONEFIFA bracht dat nieuws op overtuigende wijze naar buiten, maar lijkt ernaast te zitten. In tegenstelling tot de fans van Ajax en PSV kunnen Feyenoorders online niet in hun favoriete stadion spelen. Eerder was De Kuip wel te zien in eFootball (voorheen PES), maar ook dat is niet meer het geval. Of De Kuip in een later stadium nog wordt toegevoegd aan EA Sports FC 24 blijft nu de vraag.

Is 72 een terechte rating voor Quilindschy Hartman?

Meer nieuws

Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
0
Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
29
Duo dat goed is voor 299 Liverpool-wedstrijden neemt net als Klopp afscheid
8
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
43
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Quincy Promes onder voorwaarden vrijgelaten in Dubai
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties