Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verbaasde Neymar: 'Mijn felicitaties, ik vind het een geweldige speler'

Laatste update:

Neymar was na afloop zeer te spreken over de wedstrijd van Chili. "Ik weet weliswaar dat ze een geweldig elftal hebben, maar aan hun inzet kwam in deze wedstrijd maar geen einde. Dat verbaasde me toch wel. Mijn felicitaties, Chili heeft een geweldige wedstrijd gespeeld." Chili won in de groepsfase van Australië en Spanje, maar werd door de nederlaag tegen Nederland aan Brazilië gekoppeld.

Neymar was tot slot lovend over Alexis Sánchez, maker van de 1-1 en ploeggenoot bij Barcelona. "Ook hier mijn felicitaties, ik vind Alexis een geweldige speler. Un crack." Neymar hield aan het duel in Belo Horizonte een dijbeenblessure over. Volgens Luiz Felipe Scolari zal de aanvaller 'enkele dagen' nodig hebben om te herstellen. Brazilië speelt vrijdag in de kwartfinales in Fortaleza tegen Colombia, dat Uruguay elimineerde.

-
Brazilië staat verdiend in de kwartfinales van het WK

Meer nieuws

Ten Hag gaat opnieuw confrontatie aan: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
0
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
18
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
31
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties