Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verbazing bij Brobbey: 'Hoe ik de truc bij de 0-1 noem? Truc?'

Laatste update:

"We kregen het tijdens de bespreking te horen", begint Brobbey, die zelf twee keer scoorde tegen de Belgen, in gesprek met ESPN. "Vóór de wedstrijd zei de trainer dat Van Gaal had gebeld. Wat mijn reactie toen was? Ik bleef rustig, maar van binnen was ik wel blij." Ook Gravenberch was blij met het nieuws. "Toen ik het hoorde was ik ook wel blij van binnen. We mogen ons toevoegen aan het grote Oranje en ons daar gaan laten zien." Brobbey gaf Van Gaal alvast een voorproefje en schoot zijn team met twee doelpunten langs Jong België.

Hoe heeft de Ajacied de wedstrijd van vrijdagavond beleefd? "Ik kreeg een goede dieptepass van Jurgen (Ekkelenkamp, red.) en toen speelde ik de verdediger uit en vervolgens kwam ik één-op-één te staan met de keeper. Hoe ik de truc bij de 0-1 noem? Truc? Ik speelde gewoon de bal naar voren", is de spits nuchter. Was dit een truc die hij vaker gebruikt? "De truc van Brobbey", reageert de Ajacied grappend. Toevalligerwijs neemt het Nederlands elftal het aanstaande zondag ook op tegen België. Brobbey had even last van zijn enkel vrijdagavond, maar die blessure valt mee. "Ik ging er even doorheen, maar ik liep het er al vrij snel weer uit. Het gaat nu wel goed."

De tweede treffer van de spits kwam na een mooie aanval over meerdere schijven van Jong Oranje. "Het was een hele mooie aanval: tiki-taka. Mitchel Bakker gaf een voorzet en ik kop hem goed binnen. Bakker heeft een goed linkerbeen." Gravenberch vond dat hij 'redelijk' speelde tegen de Belgen. "Ik weet van mezelf dat ik wel beter kan. We hebben gewonnen, dus qua teamprestatie ben ik wel tevreden. Voor mezelf weet ik dat ik beter kan, dus wat dat betreft zit het er een beetje tussenin. Of ik wat wedstrijdritme mis? Eerlijk gezegd wel. Ik heb natuurlijk niet zo heel veel gespeeld, dus dit is ook weer een beetje wennen omdat ik vanaf de basis begon. Na twintig minuten moest ik wel weer op m'n tweede adem komen."

Meer nieuws

Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
40
Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
77
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
19
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
1
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
41
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
39

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties