Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verbazing bij Excelsior: 'Kijk, als we nou Casillas op proef hadden gehad...'

Laatste update:

"Die boodschap verraste me wel. Maar goed, het is zijn beslissing. Even goede vrienden", laat Groenendijk in een reactie weten aan Voetbal International. Timmermans wist nog niet of hij een contract zou krijgen. Groenendijk wilde dat de ex-doelman van SC Veendam en FC Volendam eerst een proefwedstrijd zou spelen. Daar had Timmermans blijkbaar geen zin in.

"Kijk, als we nou Iker Casillas op proef hadden gehad, dan had ik na twee dagen waarschijnlijk wel een beslissing genomen of we hem in zouden lijven", aldus Groenendijk. "En ik denk dat we Iker best een kans hadden willen geven bij Excelsior. Maar met alle respect voor Theo: zo ver is hij nog niet."

Meer nieuws

Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
'Loyale' en 'vriendelijke' Priske klaar voor Feyenoord: 'Juiste stap voor hem'
13
Feyenoord praat donderdag verder met topkandidaat trainerschap
2
Aan Chelsea en Manchester United gelinkte coach tekent nieuw vierjarig contract
0
PSV moet op zoek naar een nieuwe linksback: 8 potentiële kandidaten op een rij
28
Denemarken onthult EK-selectie: Vijf voormalig Eredivisionisten van de partij
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties