Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verbazing bij PSG over Monaco en Lyon: 'Spelers van Lyon zaten te lachen'

Laatste update:

"Ik genoot ervan omdat we de finale hebben bereikt. Maar als ik een speler van Monaco was, zou ik me hebben geërgerd aan de club", vertelt Verratti aan Le Figaro. "Ik wil altijd winnen. Je krijgt niet iedere dag de kans om een halve finale te spelen. Het is niet makkelijk om zo ver te komen. Als het lukt, is het beter om serieus mee te doen en niet met jeugdspelers op het veld te staan. Het getuigt niet van respect voor de Coupe de France."

Jardim gaf zijn spelers rust in de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Toulouse van zaterdag en het Champions League-duel met Juventus, op woensdag. Verratti hoopt dat Monaco succesvol blijft in Europees verband. "We zijn blij voor ze. Het is voor een Franse club niet eenvoudig om de halve finale van de Champions League te bereiken. Ik hoop dat ze doorstoten naar de finale en de trofee winnen. Waarom niet?"

Beide teams hebben tachtig punten verzameld, maar Monaco heeft een duel tegoed en is daarom titelfavoriet. Zondag won Monaco nog met 1-2 bij Olympique Lyon en na die wedstrijd weet Verratti niet of hij nog gelooft in de titel, zegt de spelmaker. "De manier waarop Lyon speelde was een beetje... Het was niet heel gebruikelijk. Ik zag spelers van Lyon lachen op het veld. Dat was niet het geval toen wij tegen ze speelden. Maar als Monaco kampioen wordt, dan hebben ze het verdiend."

-
Zie je AS Monaco de finale van de Champions League bereiken?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
21
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties