Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verbazing na felle kritiek op Arsenal: 'Natuurlijk zijn we wel serieus'

Laatste update:

De aanvaller maakte zondag het enige doelpunt van de wedstrijd tegen Chelsea, waardoor Arsenal de Community Shield pakte. Hij begrijpt de kritiek van Keane niet echt: "We leven in een andere tijd, nietwaar? Sommige mensen vinden het leuk om selfies te maken, sommige mensen vinden dat niet leuk", vertelt Oxlade-Chamberlain. "Maar natuurlijk zijn we wel serieus als het gaat om het winnen van prijzen. Persoonlijk, en ik denk dat ik wel voor de hele selectie kan spreken, ben ik ieder jaar ontzettend serieus geweest. Je kan dat wel zien op het veld."

"Veel mensen zien niet hoe teleurgesteld we zijn als we door een moeilijke periode gaan of een wedstrijd verliezen", vervolgt Oxlade-Chamberlain. Op dit soort momenten worden er immers geen vrolijke selfies op Instagram, Facebook en/of Twitter geplaatst. "Maar we willen altijd prijzen winnen en vorig seizoen hebben we gelukkig een paar prijzen kunnen pakken. Dit seizoen willen we nog minstens een prijs meer pakken", doelt the Ox op de landstitel.

Community Shield
Arsenal
1 - 0
Chelsea
De kritiek van Roy Keane sloeg nergens op

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties