Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verbazing om situatie rond Vertonghen tijdens duel met Ajax: 'Was gewoon eng'

Laatste update:

De ex-Ajacied zag al snel in dat verder spelen onmogelijk was en maakte alsnog voortijdig de gang richting de kleedkamer. Shearer keek met afgrijzen naar de taferelen in het Tottenham Hotspur Stadium, zo blijkt uit zijn column voor The Sun. "Ik kon het niet geloven, het was gewoon eng", schrijft de oud-spits in zijn bijdrage. "Vertonghen kon bijna niet lopen en zat onder het bloed."

"Hoe is het toch mogelijk dat hij onder zulke omstandigheden weer het veld betreedt? De UEFA moet hier heel snel iets aan doen." De tegenwoordig als analist werkzame Shearer deelt met deze woorden een onvoldoende uit aan de medische staf van the Spurs, want de doktoren van de Londense club namen de Belgische verdediger niet tegen zichzelf in bescherming. "We hebben dringend behoefte aan onafhankelijke dokters, dat heeft dit incident maar weer eens bewezen."

"Ik weet dat de wedstrijd door miljoenen mensen over de hele wereld wordt bekeken en dat er veel op het spel staat. Het maakt echter niet uit of dit een amateurwedstrijd is, een Premier League-duel of een wedstrijd in de halve finale van de Champions League. Vertonghen had nooit meer op het veld mogen verschijnen", aldus Shearer, die tevens vraagtekens zet bij de uitspraken van manager Mauricio Pochettino. "Hij zegt dat Tottenham Hotspur het protocol heeft gevolgd, maar ik vraag me af waar hij dat vandaan haalt."

Ben jij het met Alan Shearer eens?

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
1
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
22
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties