Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verbazing om 'stigmatisering' Depay: 'Ik hoorde dat hij catastrofaal was'

Laatste update:

Génésio denkt dat zijn eerdere akkefietje met Depay, die onlangs zijn frustraties uitte en repte over een gebrek aan respect bij Lyon vanwege zijn rol bij de club, er mede voor heeft gezorgd dat de Franse media niet objectief zijn. "Zijn bijdrage was goed voor de ploeg woensdag, hij was goed bij het spel betrokken", zegt de trainer, geciteerd door diverse Franse media.

"Kijk goed naar zijn spel, hij heeft veel verdedigd. Ik hoorde dat hij catastrofaal was, schandalig", vervolgt de trainer vrijdag in aanloop naar het competitieduel met Guingamp zaterdag. Génésio baalt dat er sprake is van 'stigmatisering': "Vorig jaar had hij het in het begin ook zwaar, maar hij herpakte zich met het maken van veel doelpunten."

Génésio geeft toe te balen dat Hoffenheim met tien man en met een 2-0 achterstand toch nog een punt pakte, maar vindt het onterecht dat het optreden van Depay op een dergelijke manier wordt bekeken. "Hij zal terugkeren naar zijn gebruikelijke niveau. Bij één of twee acties zag ik een gebrek aan vertrouwen. Is dit te wijten aan wat er is gebeurd? Ik weet het niet."

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties