Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verbazing over gedrag Al-Khelaïfi en DJ Snake tijdens Barcelona - PSG

Laatste update:

De Catalaanse sportkrant publiceert een artikel waarin wordt omschreven hoe Al-Khelaïfi, Carles Tusquets (interim-voorzitter van Barcelona), Aleksander Ceferin (voorzitter van de UEFA) en Leonardo (technisch directeur van PSG) op de eerste rij van de eretribune van het Camp Nou plaatsnamen. De stemming op de tribune sloeg om toen Björn Kuipers al snel naar de stip wees na een valpartij van Frenkie de Jong in het strafschopgebied. Mundo Deportivo verzekert dat Al-Khelaïfi cynisch in zijn handen klapte én oogcontact zocht met Tusquets om uitdagend te benadrukken dat hij het er niet mee eens was.

Al-Khelaïfi keerde zich vervolgens om en zocht contact met Giorgio Marchetti (adjunct-secretaris-generaal van de UEFA) en Theodore Theodoridis (secretaris-generaal van de UEFA) op de derde rij van de eretribune. "Gio, naar Barcelona", riep de voorzitter van PSG volgens het artikel. Hij stond vervolgens op en verliet zijn plek om de trap op te lopen. Zijn stoel was leeg op het moment dat Lionel Messi vanaf elf meter voor de 1-0 zorgde. Niet veel later keerde Al-Khelaïfi terug naar zijn plaats en hield hij zich koest. Hij sprak gedurende het restant van de wedstrijd vrijwel alleen met Leonardo, die links van hem zat.

Het was zeker niet het enige aparte moment op de eretribune van het Camp Nou. Zo had PSG een producer, DJ Snake, uitgenodigd om het duel op de eretribune bij te wonen. De goed met Kylian Mbappé en Neymar bevriende Fransman ging als een supporter uit zijn dak toen al snel de 1-1 werd gemaakt. De DJ maakte en plaatste een video waarin hij vanaf de eretribune luidkeels Kylian M*therf*cking Mbappé schreeuwt. Het zal voor verbaasde gezichten bij de delegaties van Barcelona en de UEFA hebben gezorgd. De voetbalbond nodigde op zijn beurt UFC-legende Khabib Nurmagomedov uit voor de wedstrijd in Catalonië. Hij is overigens fervent fan van Real Madrid.

-

Meer nieuws

Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
0
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
19
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
7
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
16
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
6
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties