Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verbazing over 'kwetsbaarheid' van Ajax: 'PSV is meer in balans'

Laatste update:

Poortvliet omschrijft de kraker als 'een wedstrijd die altijd op het scherp van de snede wordt gespeeld'. "In de media gaat het al weken over die wedstrijd. PSV staat aan kop, Ajax móét echt winnen. Ik heb ook het idee dat het nu allemaal veel gevoeliger ligt als toen ik tegen Ajax speelde." De oud-international ziet duidelijke verschillen tussen de twee Nederlandse topclubs.

"Ajax is wat kwetsbaarder als ze denken dat ze het wel op hun gemakje kunnen. PSV is minder kwetsbaar, meer een team. Na de winterstop hebben ze het wel moeilijker", analyseert Poortvliet, die liever het PSV van de eerste seizoenshelft ziet. "Nu worden ze ook van alle kanten aangevallen dat het niet loopt en niet zo spectaculair is, dan is het des te knapper dat je vijf punten voor staat."

Poortvliet constateert dat de ploeg van Erik ten Hag wisselvalliger is. "De ene week worden ze op een voetstuk geplaatst omdat ze van Real Madrid winnen (1-4 zege in de Champions League, red.), de andere week verprutsen ze het uit bij AZ (1-0 verlies, red.). Het zijn ook nog jonge gasten, geen Johan Cruijff en Johan Neeskens die veel meer routine hadden. PSV is meer in balans."

Wat verwacht jij van Ajax-PSV?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
5
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
45
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties