Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verbazing over mogelijke terugkeer Vandaag Inside: 'Geld regeert, hè'

Laatste update:

"Ik heb het programma niet gemist, want ik kijk het nooit", verklaarde Van Halst woensdagavond bij Op1. "Maar het blijkt wel weer: geld regeert, hè. Zij verdienen niet alleen veel, maar ook de zenderbazen. En dan vervagen normen en waarden, dat is ook wel duidelijk. En dat is in Nederland in de afgelopen jaren sowieso gebeurd, dat we wat dat betreft afglijdend zijn. En daar past dit ook prima in", verwees Van Halst naar het in zijn ogen bedenkelijke niveau van Vandaag Inside.

Derksen reageert stomverbaasd op aankondiging van terugkeer Vandaag Inside

Johan Derksen wilde woensdag niet bevestigen dat Vandaag Inside terugkeert.Lees artikel

Tafelgenoot Rutger Castricum denkt dat Van Halst deze mening heeft omdat hij door de jaren heen door Derksen regelmatig is aangepakt in de talkshow. "Ook, ook. Maar ik kijk ook helemaal niet", aldus de analist, die gelijk een weerwoord kreeg van Castricum: "Oh, om die reden?" Van Halst had gelijk een antwoord klaar: "Nee, omdat ik vind dat mensen heel veel kwetsen enzo. Dat ligt niet zo binnen mijn normen en waarden. Maar dat is mijn mening."

Derksen was woensdag met stomheid geslagen door de berichtgeving over de terugkeer van Vandaag Inside op televisie. Het Algemeen Dagblad schreef namelijk dat het praatprogramma van Genee, Van der Gijp en Derksen na afwezigheid van twee weken weer uitgezonden zou worden vanaf komende maandag. Verslaggever Jordi Versteegden van De Telegraaf nam zowel contact op met Derksen als Talpa, die de berichtgeving beide als 'voorbarig' afdeden.

Versteegden zei in een video-item van het dagblad dat 'de hele redactie op zijn kop stond' na het nieuws van het Algemeen Dagblad. Dinsdag meldde De Telegraaf nog dat er 'serieus was gesproken over een terugkeer' van Vandaag Inside, maar van witte rook was er nog geen enkele hoogte. Versteegden verlangde naar opheldering en belde Derksen woensdag op. "Johan zei: 'Voor mij is het ook een verrassing dat het nu naar buiten is gekomen'."

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
9
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
7
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties