Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verbazing over ruzie bij werkgever Van Persie: 'Dat zou ik nooit doen'

Laatste update:

"Ik zou nooit een rechtszaak tegen de zender aanspannen, zij zitten ook met de handen in het haar", vertelt FOX Sports-analist Boussaboun in een interview met het Algemeen Dagblad. "Als iemand op de grond ligt, ga ik niet natrappen. Je moet ook nooit vergeten wat iemand voor je gedaan heeft. FOX geeft mij de kans om iets heel leuks te doen." Boussaboun was voor de uitbraak van het coronavirus geregeld bij wedstrijden in de Eredivisie aanwezig om analyses te verzorgen.

"Ik zat er steeds meer in", vervolgt Boussaboun. "In het weekeinde ging ik lekker naar de stadions, maar ik mis nu zelfs het huiswerk. Dat deed ik altijd doordeweeks om goed voorbereid te zijn." De oud-aanvaller van onder meer ADO Den Haag en Feyenoord weet niet wanneer hij weer als analist aan de slag kan. "Nu heb ik goed mijn best gedaan in mijn carrière en heb ik niets te klagen, maar het is wel lekker om te doen. Wij gaan niet in lege stadions staan praten."

Boussaboun behoort naar eigen zeggen nog niet tot het rijtje topanalisten van de betaalzender. "Ik ben ook geen vaste analyticus bij FOX zoals Kenneth Perez en Kees Kwakman dat zijn", zo verklaart de voormalig vleugelaanvaller. "Ik weet niets eens welke wedstrijd ik dit weekeinde zou hebben gehad. We krijgen het laat te horen en zijn flexibel." Boussaboun vindt het jammer dat de discussie in Engeland voornamelijk om geld draait. "Ik heb altijd goed geld willen verdienen, maar niet ten koste van alles. We missen menselijkheid. Er is te weinig liefde en genegenheid. Mensen kunnen de boodschappen niet betalen, zelfstandigen gaan failliet. Dat is veel erger."

Ben jij het eens met Ali Boussaboun?

Meer nieuws

Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik zo aan gestoord jongen...'
1
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
11
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
132
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties