Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verbazing over 'slecht' Oranje: 'Wat is er bij jullie toch aan de hand?'

Laatste update:

De 62-jarige Calderwood, die sinds enkele jaren kampt met Alzheimer, was het grootste deel van zijn voetbal- en trainerscarrière actief in Nederland, maar woont sinds enkele jaren weer in zijn geboortestad Glasgow. In gesprek met de NOS zegt de oud-trainer dat het Schotse voetbal, net als het Nederlandse, in een zeer moeilijke fase zit.

"Financieel en sportief gaat het niet goed hier. Het Schotse voetbal is zó verdomd slecht. En we hebben telkens een andere bondscoach. Het is jammer om te zeggen, maar het niveau is vrij droevig." De Schot wordt door landgenoten continu gevraagd naar de problemen bij Oranje. "Maar ik snap er zelf ook geen bal van! Wat is er bij jullie toch aan de hand? Geen goede spelers meer? Tja, dat is hier een bekend probleem."

Calderwood ziet Oranje als favoriet: "Het Schotse voetbal is niet beter dan in Nederland. Jullie zitten ook in een dal, maar niet zo diep als wij." De Schot gaat ook nog kort in op zijn loopbaan en zegt genoten te hebben van zijn tijd in Nederland: "Jullie taal was verschrikkelijk, maar ik heb een wereldtijd gehad en veel geleerd van fantastische voetballers. Van Johan Cruijff, en al die grote jongens van Ajax."

Wat voor resultaat behaalt Oranje tegen Schotland?

Meer nieuws

'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
4
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
51
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
10
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
33
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties