Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verbazing over transfer PSV: 'Ik vind mezelf beter dan Ki-Jana Hoever'

Laatste update:

Van Ewijk hoorde deze zomer dat PSV interesse had, maar daar bleef het uiteindelijk bij. "Ik heb niet echt meer iets gehoord. Ze hebben Hoever gehaald, en die mag het met Phillipp Mwene uitvechten op de rechtsbackpositie", aldus Van Ewijk, die niet onder de indruk is van Hoever. PSV-trainer Ruud van Nistelrooij koos er eerder in augustus voor om Hoever niet mee te nemen voor het uitduel met Rangers in de Play-offs van de Champions League. Volgens het Eindhovens Dagblad was PSV ontevreden over de sportieve ontwikkeling van de twintigjarige verdediger, waardoor Hoever zich bij Jong PSV moest melden. Van Ewijk: "Ik had gelezen dat Hoever naar Jong PSV is gestuurd door zijn mentaliteit of weet ik veel. Weet je, ik kan er wel om lachen. Maar dat is persoonlijk. Dat hou ik voor mezelf."

Even later komt Van Ewijk, die vorig jaar zomer de overstap maakte van ADO Den Haag naar Heerenveen, toch nog op terug op zijn mening over Hoever. "Ja, wie A zegt moet ook B zeggen. Als je ziet dat er zo'n keuze gemaakt wordt, dat ze voor Hoever gaan en niet voor mij… Weet je, misschien spreek ik nu uit hoogmoed, maar ik vind niet dat er een heel groot verschil zit tussen Hoever en mij. Ik vind mezelf eigenlijk beter dan hem."

Ook Feyenoord had interesse in de diensten van Van Ewijk. "Maar ja, die hebben Marcus Pedersen en Lutsharel Geertruida", zegt hij daarover. "Ik weet niet of Feyenoord nog interesse heeft. Rotterdam is mijn hometown. Dat zou mooi zijn. Maar anders blijf ik lekker hier. Geen probleem", besluit Van Ewijk, die afgelopen seizoen nog door de Heerenveen-supporters werd uitgeroepen tot beste speler van het seizoen. Hij kwam daarin in alle competities tot 38 duels, waarin hij goed was voor één doelpunt en één assist.

Is Milan van Ewijk inderdaad beter dan Ki-Jana Hoever?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
6
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties