Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verbeek: 'Ajax heeft vaker van die maniertjes tegen einde competitie'

Laatste update:

"Ajax heeft wel vaker van die maniertjes vlak tegen het einde van de competitie door iets neer te leggen bij de concurrentie. Dat is typisch Ajax. Niklas wil eerst de competitie afmaken bij AZ", zegt de coach van de Alkmaarders zaterdag in De Telegraaf. Moisander stond van 2003 tot 2006 al onder contract bij Ajax, maar brak er niet door.

Dat lukte de Fin vervolgens wel bij FC Zwolle en AZ, de clubs waarvoor hij samen bijna 180 wedstrijden in het betaald voetbal speelde. Overigens benadrukt Verbeek ook dat het niet alleen maar negatief genoemd kan worden dat Ajax belangstelling heeft voor de centrumverdediger. "Aan de andere kant is er ook niets op tegen om te melden dat je interesse hebt. En dat het uitlekt, is inherent aan de voetballerij."

Gertjan Verbeek heeft gelijk

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
4
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
4
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
12
AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
5
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties